Popüler Etiketler

On 11:50




Çarpıcı HDR yıldırım hızıyla görüntüler ve profesyonel özellikler ile sonuçların kolay oluşturma. Hızla ve kolayca kendinize daha fazla düzenleme seçenekleri vermek için 16 HDR Styles seçin. Gerçekçi fütüristik sanatsal için , size görüntününgörünümünü kadar değiştirin. Hatta onları değiştirmek ve kendi özel Stilleri tasarruf edebilirsiniz !

Cutting- edge Yerel / Küresel Tone Mapping teknolojisi
Bizim Yerel / Küresel Tone Mapping teknolojisini kullanarak , saniyedeen muhteşem foto- gerçekçi sonuçlar üretecektir. Hatta daha ileri sonuçlar istiyorsanız biz de sizeTone Mapping parametrelerin kontrolü verir . Ve her zaman olduğu gibi , biz pozlama, kontrast ve doygunluk , size tümiyi fotoğraf düzenleme araçları vermek eğrileri ve lens düzeltme gibi daha gelişmiş özellikler için .

Hayalet Azaltma Teknolojisi
Eğer birden fazla çekim alırken bir nesnesahne ile hareket ederse , bizim Hayalet Azaltma teknolojisi,görüntüleri bir araya getirildiğinde " gölgelenme " sorunu düzeltir .

Hizalama Teknoloji
Kameraparantez çerçeveleri arasında biraz hareket ettiğinde HDR Karanlık Oda 3'ün gelişmiş hizalama algoritması sorunları düzeltir .

Real-Time İşleme
Neredeyse tüm HDR Karanlık 3işlem denetimlerin HDR Karanlık Oda 3 standart bir özellik olarak gerçek zamanlı işleme ilepiyasadakien hızlı işleme HDR yazılım yapma , gerçek zamanlı vardır. Bir bilgisayarın önünde oturarak zaman harcamak yok . Orada geri almak ve daha fazla ateş !

Güçlü Toplu İşleme
Bizim Toplu İşleme Motoru otomatik olarak eşsiz tercihlerine göre fotoğrafların birden fazla setleri yönetir. Stilleri ve ayarlamaları uygulayın ve bize sizin içinçalışma yapalım . Kendinizi manuel ayarlamalar sayısız saat kaydetmek için toplu işlemegücünden yararlanın .

Camera RAW File Converter
HDR Karanlık Oda 3 vs Canon , Nikon, Sony , Olympus ve Panasonic gibi Adobe ( DNG ) , düzinelerce bu son sürümü ile eklenen dahil 150'den fazla fotoğraf makinesi modellerinin RAW dosyalarını destekler.




Boyut :  52.2 MB
Sıkıştırma : Rar / Şifresiz
Tarama : Avira-Avast- DRWEB / Durum Temiz

http://yadi.sk/d/wbjMa29KPrup4
Masukkan email untuk mendapatkan update artikel Fiz Software.

Next
« Prev Post
Previous
Next Post »