Popüler Etiketler

On 10:29







Windows Dosyası Usb Belleğe Nasıl Yazılır ?


Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere windows dosyası (.iso)nı usb belleğe yazmayı göstereceğim. Bence artık CD ve DVD'ler kalkmalı çünkü hem büyükler, çiziliyorlar ve bazı CD ve DVD'lere tekrar dosya yazamıyorsunuz veya dosyayı silemiyorsunuz. Bu yüzden bence usb bellekler hem hızlı olmaları, yeniden silinip yazılabilmeleri ve küçük olmalarıyla bir adım daha önde.





İlk olarak buradan Windows 7 USB Download Tool'u indirelim. Not: Bu program ile sadece Windows 7'yi değil 8 ve 8.1'i de yazabilirsiniz.











Xp için: İndir





Kurulum:


İlk olarak indirdiğiniz exeyi kurun ve çalıştırın. Program açıldıktan sonra "Browse" tuşuna tıklayarak .iso dosyanızı seçin ve nexte basın. Ondan sonra flash belleğe mi yoksa Dvd'ye mi yazacağınızı seçin. Ondan sonra açılır menüden usb belleğinizi seçin UYARI: Bu bölümde çok dikkatli olun ve usb belleğinizi seçtiğinizden emin olun yoksa harddiskinizi formatlarsınız. Usb belleğinizi seçtikten sonra usb belleği formatlayacağına dair bir bilgi verecek tamam deyin. Eğer usb belleğinizde dosyalarınız varsa onları silmeden önce bir yere kopyalayın. Sonra "Begin Copying"e basın ve 5-10 dakika arası bekleyin ve usb belleğiniz format için hazır!





Not: Dosyayı yazdıktan sonra isterseniz usb belleği biçimlendirip normal olarak kullanabilirsiniz.



Masukkan email untuk mendapatkan update artikel Fiz Software.

Next
« Prev Post
Previous
Next Post »